Verzekeringen voor zelfstandigen en ondernemers.

Dek je in als zelfstandige voor de toekomst. Dit zowel voor jezelf als voor je werknemers.

Naast de wettelijk verplichte verzekeringen zijn er nog een waaier aan aanvullende verzekeringen die passen bij een activiteit als zelfstandige of als ondernemer. De werknemer verwacht een pakket extralegale voordelen. Ook als werkgever wil je je indekken tegen allerlei externe risico’s. In het ondernemerschap is het belangrijk je door de juiste vakmensen te laten bijstaan. We kunnen je als NECON verzekeringen niet bijstaan op het eigenlijke ondernemersrisico: of de markt al dan niet zit te wachten op jouw producten of diensten.

We kunnen je wel bijstaan in het oordeelkundig omgaan met schade aan zaken, het uitvallen van medewerkers, beroepsfouten, of het opnieuw op gang krijgen van de activiteit na een zware tegenslag als een bedrijfsbrand, waterschade of ziekte van de zaakvoerder. 

Naast het dekken van risico’s op de werkvloer is het ook belangrijk om te denken aan de (verre) toekomst. Je (aanvullend) pensioen als ondernemer is een zekerheid die we ook mee dekken bij NECON verzekeringen.

Ondernemerschap verdient het beste advies en professionele ondersteuning in verzekeringen. Zelfstandigen en ondernemers kunnen bij ons terecht voor een pakket aan verzekeringen op maat van het bedrijf.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en laat professioneel bijstaan dankzij onze jarenlange ervaring.

[contact-form-7 id=”48484″ /]

Uw voertuigen

Brandverzekering

Aansprakelijkheid

Hospitalisatieverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Gewaarborgd inkomen

Aanvullend pensioen