Hypothecaire lening

U wenst een woning te kopen of renoveren?...Uw huis heeft dringend een opknapbeurt nodig?...Herfinanciering van lopende leningen?...Bent u van plan een tweede huis of buitenverblijf te kopen?...Bestaande leningen samenvoegen?... Necon helpt u graag verder!

WAT IS EEN HYPOTHECAIRE LENING?

Droom je van de aankoop van een woning? Ondergaat je woning binnenkort een grondige renovatie? Of wil je je huidige woning herfinancieren? In dat geval kan je beroep doen op een hypothecaire lening. Door een hypotheek te nemen op je woning kan je een groot deel van het nodige bedrag financieren.

verzekeringen voor gezinnen

U besluit een eigen stekje te kopen? Kredietunie helpt u de best passende hypothecaire lening af te sluiten.

Uw huis heeft dringend een opknapbeurt nodig. Kredietunie staat u bij met een gepersonaliseerde renovatielening op maat.

Heeft u momenteel een lopende lening? Het kan de moeite lonen om deze vrijblijvend te laten herzien. Zo kan u eventueel wat geld te besparen om tegelijkertijd nieuwe plannen te realiseren zoals een extra verbouwing, een zwembad plaatsen, een veranda, …

Bent u van plan een tweede huis of buitenverblijf te kopen? Kredietunie geeft eenvoudig en transparant advies over de beste lening.

Wilt u meer overzicht in uw kredieten creëren en uw maandelijkse aflossing verminderen? Voeg dan uw leningen samen. Kredietunie zoekt naar een haalbare oplossing voor één allesomvattend krediet.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN HYPOTHECAIRE LENING

Wij staan garant voor eerlijkheid en transparantie. We vertellen u meteen wat uw mogelijkheden zijn en winden er geen doekjes om. Overweeg je de aankoop van een onroerend goed? Beschik je over voldoende terugbetalingscapaciteit? Dan kom je zeker in aanmerking!

Het bedrag dat je kan lenen hangt van verschillende factoren af.

  • het type project
  • je eigen financiële inbreng
  • je terugbetalingscapaciteit.

Uw lening wordt berekend op basis van de kostprijs, uw eigen inbreng en uw maandelijks inkomen. Ook wordt er rekening gehouden met de huidige rentevoeten.

  • Bij een vaste rentevoet blijft uw rentevoet ongewijzigd tijdens de looptijd. Dit betekent niet dat u deze nooit kan laten herzien.
  • Bij een variabele rentevoet kan de kredietverlener uw leningslast aanpassen (zowel naar boven als naar beneden) in functie van de rentevoet van dat moment. Ook hier kan het zich de moeite lonen om dit te laten herzien door ons.

Bij de aankoop van vastgoed ben je verplicht om ook een brandverzekering af te sluiten. Ook voor de schuldsaldoverzekering kan je bij ons terecht.

Vraag hier uw hypothecaire lening aan

Klaar om je woondroom waar te maken? Neem snel contact op en ontdek hoe wij je droom werkelijkheid kunnen maken.

[contact-form-7 id=”48561″ /]