Persoonlijke lening

Heeft u geld nodig voor een nieuwe wagen? ...voor medische, studiekosten of juridische kosten?...of heeft u dringend een gsm, tv of laptop nodig?...of een andere onvoorziene uitgave?...Necon helpt je graag verder met een persoonlijke lening!

Wat is een persoonlijke lening?

U kan kiezen voor een persoonlijke lening als u over geld wilt beschikken voor diverse doeleinden. Het gewenste bedrag wordt in één keer op uw rekening gestort. U kan vervolgens maandelijks het bedrag in stukken afbetalen.

IN WELKE SITUATIE KAN JE EEN PERSOONLIJKE LENING AFSLUITEN?

Heb je een nieuwe of tweedehands wagen op het oog? Necon zorgt voor een vlotte aankoop dankzij een autolening op maat.

Wil je investeren in een nieuwe zetel, keukenrobot of elektrische gordijnen? We maken voor u een persoonlijke lening op maat.

Heeft u extra budget nodig voor een familiale gebeurtenis zoals geboorte, huwelijk of overlijden? Necon staat u bij met een persoonlijke lening op maat.

Ook voor het financieren van studiekosten helpt necon u op weg.

Onverwachte medische kosten? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Heeft u onvoorziene kosten of moet u plots veel belastingen betalen? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Gaat u verhuizen en heeft u daar hulp bij nodig? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Onvoorziene kosten van diverse aard? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Het halen van een rijbewijs brengt vaak extra (onvoorziene) kosten met zich mee. Necon helpt u op weg met een persoonlijk krediet op maat.

Heb je dringend een nieuwe laptop of tv nodig? Dankzij NECON hoeft u u plannen niet uit te stellen.

Gaat u binnenkort op vakantie? Of wil u een dure aankoop doen voor één van uw hobby’s? NECON helpt u bij het verderzetten van uw dromen.

Droom je van een make-over van je woning? Stel je al even die kostelijke schilderwerken uit? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Wilt u een fiets, motor of scooter kopen? Necon helpt u met een persoonlijk krediet op maat.

Is je wagen beschadigd? Plotseling dure herstellingskosten aan je auto? Necon helpt u verder met een persoonlijk krediet op maat.

Heb je moeite met het aflossen van een lening? Ga dan een krediet aan om de terugbetaling sneller te laten verlopen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN HYPOTHECAIRE LENING

Het is niet nodig om andere leningen af te betalen voor u een nieuwe lening afsluit. Soms kan het wel nuttig zijn om jouw andere leningen samen te voegen tot één nieuwe lening. Zo betaal je vaak minder rente dan voordien en kan je mogelijks gauw enkele honderden euro’s besparen. Bovendien krijg je zo een beter beeld van wat je nu eigenlijk maandelijks afbetaalt.
Voor een persoonlijke lening kies je zelf of je betaalt met een maandelijkse overschrijving of via een doorlopende opdracht. Met die laatste optie moet je je zich geen zorgen te maken over de maandelijkse betaling: de bank zorgt er automatisch voor dat de betaling op tijd gebeurt. Een hypotheek betaal je best met een doorlopende opdracht of via domiciliering.
Iedereen die meerderjarig is en inkomsten heeft kan bij ons terecht voor een lening!
Iedereen staat vermeld bij de Nationale Bank van zodra er leningen, hypotheken, kredietkaarten worden geopend op naam. Betaalt iemand zijn lening of krediet langer dan 3 maanden en 8 dagen te laat terug dan wordt dat genoteerd in het negatieve luik. Als er op dit luik nog iets gemeld staat, dit wordt gecheckt op voorhand, zal je geen krediet kunnen aangaan. Als de melding geregulariseerd wordt zijn er weer mogelijkheden.
Zoals eender welk risico kan je ook dit indekken (en maar goed ook). Met een schuldsaldoverzekering vermijd je dat de nabestaanden jouw lening moeten afbetalen. Onze adviseurs geven je hier graag meer advies over.
Helemaal niets, wij worden betaald door de banken rechtstreeks. Je zal dus nooit of te nimmer een factuur van ons in je brievenbus vinden. Eens we een akkoord van de bank hebben gekregen over jouw krediet kan je zelf via de verplichte documenten terugvinden wat onze vergoeding juist is. Transparantie hierin is zéér belangrijk en zelfs wettelijk vastgelegd.

Wij bieden onze klanten een volledig ontzorgd traject aan van het eerste contact tot aan de notaris. Wij doen ook niet aan voorwaardelijke rentevoeten, je bent dus niet verplicht om bepaalde producten af te nemen om korting te krijgen.
Bij ons is elk dossier ook maatwerk. Wat voor de ene een oplossing kan zijn werkt daarom niet noodzakelijk voor iemand anders.

We nemen echt de tijd om tijdens ons eerste gesprek u een totaalbeeld te schetsen. U zal nooit met vragen naar huis gaan! En als dit toch zou voorvallen staan wij klaar om ze te beantwoorden.
Tot slot zijn wij grote voorstanders van persoonlijk contact. U zal ook nooit lang moeten wachten om een afspraak met onze adviseurs te krijgen, wij maken tijd voor u!

Eens we je dossier ingediend hebben ligt de bal in het kamp van de kredietinstellingen. We zullen er alles aan doen zodat je jouw dossier met een snelle doorlooptijd behandelen. Onze jarenlange aanwezigheid zorgt ervoor dat we een goede verstandhouding hebben met deze maatschappijen dus vaak lukt dit ook.
Geen probleem, bel ons of stuur ons een mailtje en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Vraag hier uw persoonlijke lening aan

Met meer dan honderd succesverhalen bent u 100% zeker van de beste deal met de snelste service. Klaar om eindelijk uw woondroom waar te maken?

[contact-form-7 id=”48577″ /]