Waarom je tanden verzekeren?

Een gezond en mooi gebit is belangrijk voor iedereen. Het is niet alleen een essentieel onderdeel van uw gezondheid. Gezonde tanden zijn ook goed voor uw zelfvertrouwen en zorgen voor een positieve uitstraling.

Bepaalde kosten voor tandzorg kunnen echter hoog oplopen. DKV Smile is een betaalbare tandzorgverzekering die u snel en eenvoudig kan afsluiten voor u en uw gezin. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dekking met een terugbetaling tegen 80% van de kosten en tot een maximum bedrag van € 1.500 per jaar.

DKV_Smile_leaderboard_728x90_NL

Waarom DKV SMILE?

  • Gemakkelijk te onderschrijven. U hoeft niet bij de tandarts langs te gaan, u moet enkel 4 eenvoudige vragen beantwoorden.
  • Tot € 1.500 per jaar terugbetaald per verzekerde persoon
  • 80% terugbetaling bovenop de tussenkomst van uw ziekenfonds
  • Slechts 12 maanden wachttijd

Voor wie?

Kinderen en volwassenen met een verzorgd gebit (maximaal 3 ontbrekende tanden, melk- en wijsheidstanden niet meegerekend) die snel en zonder veel gedoe een degelijke verzekering voor tandzorg willen.

Wat kost het?

Kinderen tot en met 4 jaar worden gratis verzekerd. Daarna wordt de premie bepaald in functie van de leeftijd, met trapjes van 5 jaar. Zo betaalt een kind van 10 jaar een maandpremie van € 6, een volwassene van 40 jaar €10. U vindt alle tarieven en bijkomende informatie onderaan.

Welke behandelingen worden terugbetaald?

Vanaf de eerste dag:
• Conserverende behandelingen

Al na 12 maanden:
• Parodontale behandelingen (ontstoken tandvlees, afbraak van het kaakbot, loszittende tanden, …)
• Orthodontie (beugels, blokjes, …) tot en met 40 jaar
• Tandprotheses (kroon, brug, implantaat, …)

Meer informatie over deze verzekering

Segmentatiecriteria kunnen een rol spelen bij de acceptatie, de tarifering, en de omvang van uw dekking. Dat wil zeggen dat een verzekeraar aan de hand van deze criteria bepaalt onder welke voorwaarden hij u al dan niet een verzekering kan aanbieden, welke premie u betaalt, en welke zaken al dan niet verzekerd zijn. U doet er goed aan de segmentatiecriteria te overlopen alvorens een verzekering af te sluiten. Een verzekeringstussenpersoon kan u hier in bijstaan.

Indien u nog vragen hebt, of een DKV SMILE verzekering wil afsluiten, neem dan contact met ons op bel ons  

012 74 61 11