Over Necon

Frank Neven ontvangt u met zijn persoonlijke service en deskundig advies in zijn kantoor in Borgloon.

NEF_4771Frank Neven zit intussen meer dan 25 jaar in de dagelijkse praktijk van de bank- en verzekeringssector. Hij heeft al die jaren een grootaantal klanten opgebouwd en heeft met de meeste van hen een direct en persoonlijk contact

Frank Neven is geboren en getogen in Borgloon. Hij zit sinds 1990 in het vak als zelfstandige makelaar, zowel voor particulieren als voor plaatselijke kmo’s

U kunt is ons kantoor terecht voor verzekeringen en bankzaken. Maar ook voor bedrijven biedt het kantoor vele mogelijkheden. Een snelle en efficiënte service, gekoppeld aan financiële oplossingen op maat van uw bedrijf, maken van het kantoor een vertrouwde partner.

Het kantoor  telt drie voltijdse werkkrachten en één kantoorhouder.

In 2011 kocht hij het ING-kantoor in de Notelarestraat te Wellen om voor iedere klant een totaaloplossing te kunnen bieden.

Necon bvba tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekerinsgmakelaar staan we voor u klaar.

 

NEF_4806

 

Contact of vraag een offerte aan Direct contact bel 012 74 61 11